Academica%20business%20college%20kleinMasterclass Joe Folkman - 'Lead with Speed'


Image and video hosting by TinyPic

Het snel handelen is binnen organisaties steeds belangrijker geworden. In zekere zin is dit een reflectie van wat er in de samenleving gaande is: snelheid is in alle opzichten in het moderne leven en in iedere sector toegenomen. Om competitief te blijven en bestaanszekerheid te garanderen, moeten organisaties de snelheid waarmee zij opereren en belangrijke beslissingen maken, aanzienlijk verhogen. 

Wat betekent dit voor de vaardigheden van professionals en hun leiders in organisaties? 

Op 10 mei a.s. organiseert Academica Business College in Amsterdam een masterclass, gegeven door de internationaal befaamde wetenschapper en auteur Joe Folkman, over zijn meest recente onderzoek naar ‘Speed’. Folkman gaat theoretisch en praktisch in op de unieke competenties die leiders effectiever maken in snelheid en behendigheid, als het leveren en verhogen van kwaliteit. Speed gaat over 8 vaardigheden die iedereen kan aanleren om behendigheid en snelheid te verbeteren waardoor de eigen organisatie aanzienlijk in effectiviteit wint. 

Het boek ‘Speed’ is gebaseerd op onderzoek verkregen uit 360 graden feedback assessments van ruim 85.000 leiders wereldwijd.  Dit onderzoek laat zien dat zowel snel als correct handelen de krachtigste combinatie is! 

Hoe succesvol bent u als het om Speed gaat? Wilt u deze unieke combinatie van vaardigheden leren, of aanscherpen, of krachtig ontwikkelen? 

U kunt uw huidige tempo toetsen door het speciaal ontwikkelde “PACE ASSESSMENT” van Zenger|Folkman te doen. Voorafgaand aan de Masterclass krijgt u dit van ons toegestuurd!

Joe Folkman is mede-oprichter en voorzitter van Zenger Folkman, een bedrijf dat evidence-based, sterkte gebaseerde methoden inzet om organisaties en zijn werknemers te verbeteren. Hij is een gerespecteerde autoriteit op het gebied van assessment en verandering en een veelgeprezen keynotespreker op congressen en seminars over de hele wereld.

Zijn thema's richten zich op een verscheidenheid van onderwerpen die verband houden met de ontwikkeling van leiderschap, feedback, en de individuele en organisatorische veranderingen.
Locatie:

De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam

Parkeren kan u het makkelijkste en meest dichtbij in de Parkeergarage van Qpark in de Marnixstraat. 

Wilt u deelnemern aan deze masterclass?

De  deelname kosten aan het assessment en de masterclass bedragen bij directe inschrijving:  99,50 (Excl. btw) 

Lees de betalingsvoorwaarde op onze site.
Wij hanteren de wettelijke bepaling omtrent koop op afstand (site).
U bent te allen tijden vrij om zich te laten vervangen door een ander indien u verhinderd bent. 

Masterclass Ticket (€98,50)
Masterclass Ticket (Deelnemers van Academica Leergangen) (€79,50)

Einde verkoop

10 mei 2017, 15:00 - 17:30 (GMT +01:00 Amsterdam)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam

Google maps »